دو نوع کیک خانگی به همراه دستور پخت آن‌ها + عکس

یکی از دسر هایی که  طرفدار های خیلی زیادی دارد و بسیارمورد استقبال مردم قرار گرفته است ، کیک های خانگی میباشد. درست کردن کیک های خانگی  کار خیلی سختی نیست اما  به شرط ان  که  روش  درست  کردن  و مواردی که در کیک  پختن  باید رعایت شود را یاد بگیرید . در ادامه شما با روش و نکات لازم برای پختن چند نوع از کیک های خانگی اشنا میشوید


کیک اسفنجی


مواد لازم برای کیک اسفنجی ۲ تا ۳ کیلو گرمی و قالبی با قطر ۲۵ سانتی متر :


  • تخم مرغ   ۸ عدد

  • آرد     ۲ پیمانه

  • شکر     ۲ ‌پیمانه

  • بکینگ پودر   ۲ قاشق چایی خوری 

  • وانیل    ۱ قاشق چایی خوری 

  • آب داغ    ۱ لیوان


طرز تهیه کیک اسفنجی 

ابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید  و بعد زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سفیده را هم بزنید و بعد شکر را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با همزن ان را به خوبی هم میزنید این کار را باید تا موفعی که سفیده به خوبی سفت شود انجام دهید و سپس ان را درون یخچال قرار دهید حال به زرده های تخم مرغ که جدا کرده بودید وانیل اضافه کنید و هم بزنید بعد شکری که باقی مانده است را به ان اضافه کنید و باز به هم بزنید تا زمانی که به رنگ کرمی در بیاید سپس با سرعت و بدون وقفه اب داغ را در طول چند مرحله به ان اضافه کنید و  در مرحله بعد ارد و بکینگ پودر را باهم چند بار الک میکنید تا موقعی ذره های ارد  از هم جدا شوند پس از الک کردن ان ها را زرده های تخم مرغ اضافه کرده  و باز به هم میزنید و بعد سفیده تخم مرغ را که در یخچال قرار داده بودید به این مواد اضافه کنید و باز هم هم بزنید . در مرحله اخر کف قالب کیک ‌ و دیواره های قالب را با روغن کمی چرب کرده و به مقدار خیلی کمی به ان ارد میزنید که کیک به ان نچسبد سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید و بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه  پخته شود . بعد از گذشته این زمان کیک تان اماده خوردن است البته می‌توانید میان کیک را با انواع ژله هم پرکنید. حالا کیک شما آماده سرو شدن است. نوش جان .

C:UsersHamedDesktopطرز-تهیه-کیک-اسفنجی.jpg


کیک یزدی


مواد لازم برای پختن کیک یزدی :


  • ارد سفید ۳۰۰ گرم

  • تخم مرغ ۳ عدد

  • شکر ۲۰۰ گرم 

  • ماست غلیظ  ۱۵۰ گرم

  • روغن مایع ۱۷۵ گرم

  • عسل یک قاشق غذا خوری 

  • بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری 

  • هل پودر شده یک قاشق غذا خوری

  • گلاب ۳ قاشق غذا خوری 


طرز تهیه کیک یزدی

قبل از هر کاری تمام مواد را از یک ساعت قبل بیذون از یخچال قرار دهید تا  به دمای محیط برسند و بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید حال شکر را به لن اضافه کنید و بازهم بزنید سپس روغن مایع را به این مخلوط اضافه کرده و باز هم هم بزنید و بعد ماست و هل و گلاب و عسل را داخل این مخلوط ریخته و مجدد هم میزنید و پس از ان ارد و بکینگ پودر را  بعد از الک کردن به ان اضافه کنید و در مرحله اخر مواد اماده شده را به داخل قالب کیک یزدی و یا کاغذ های مخصوص ان به اندازه یک سوم قالب ها بریزید و فراموش نکنید که حتما سر قالب خالی باشد و با قاشق مقداری وسط مواد را به شکل گود دراورید و داخل ان کنجد بریزید و حال قالب ها را با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ده دقیقه داخل فر قراز دهید و صبر کنید پف کند اینک  دمای فر را به دمای ۱۸۰ و مدت ده دقیقه قرار دهید پس از اتمام این کار کیک تان اماده خوردن است . 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد